Cursussen

De meeste lessen bij Agility Dream vinden plaats in groepslessen. maar ook voor een privéles kunt u bij ons terecht.

Groepsles

Beginner of Gevorderd? Misschien wel wedstrijdloper? Kind of volwassen? Pup of volwassen hond? Minder Valide? Wel of geen andere cursussen gevolgd?

Wij streven ernaar om elke cursist-hond combinatie te plaatsen in de groep die optimaal is. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Voor kinderen geldt dat er altijd een volwassene aanwezig is bij de training.Voor pups geldt dat de hond spelenderwijs kennis maakt met de verschillende toestellen. Alle toestellen zijn verlaagd en de gezondheid en veiligheid van uw hond staan bij ons vanzelfsprekend voorop.

Privéles

Er is bij ons de mogelijkheid om privé les te volgen. U krijgt dan van een ervaren trainer les op het niveau dat u hebt. Dit kan gaan om een gewoonte van uw hond te doorbreken waar tijdens de les niet voldoende aandacht aan kan worden besteed maar is bijvoorbeeld ook geschikt voor minder validen. Wij zoeken samen met u naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden. U zult verbaasd staan wat er allemaal mogelijk is. Als u en de hond dit aankunnen en willen, kunt u vanaf deze privélessen doorstromen naar andere groepen. Deze privé lessen kunnen gegeven worden op woensdag als dit ingepland kan worden tijdens onze training maar meestal zal dit op een ander moment zijn op een trainingslocatie in Amersfoort.